BlueSound Powernode 2

899.00

Kort samengevat:

Het meest populaire Hifi product allertijden, opnieuw uitgevonden!
Streamen van uw digitale muziek naar elke bekabelde stereo speakers
Verbinding en toegang tot internet radiostations en cloud muziekdiensten
Controle over je muziek muziek, draadloos met een controller App voor iOS, Android, Kindle Fire en Windows en Mac OS X-desktops
Synchroniseer muziek met meerdere Bluesound spelers over het hele huis
Eenvoudige installatie, eenvoudig uit te breiden
Verkrijgbaar in zwart of wit

 

Opmerking: Dit toestel is binnenkort leverbaar,
voor een meer concrete datum, gelieve met ons contact op te nemen.

Artikelnummer: BlueSound Powernode 2 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

BlueSound Powernode 2

TOONAANGEVENDE HYBRIDDIGITAL ™ AMP + 32-BIT 192kHz DAC

Onze bekroonde, state-of-the-art, audiofiele HybridDigital ™ versterking en DAC technologieën brengen dynamische kracht en levering dynamiek aan uw high-res muziek ervaring, wat resulteert in het vermogen om harder dan ooit te spelen, met hetzelfde zero-vervorming precisie audio waarvoor we bekend zijn geworden. Toestemming om muziek op te zetten: Toegestaan.

 

GEMAAKT VOOR MEER DAN MP3.

Natuurlijk is Bluesound compatibel met MP3 – en zowat elke andere digitaal formaat ooit gemaakt – maar Bluesound is eveneens speciaal gebouwd voor high-res audio. Terwijl andere bedrijven inzetten op stijl, heeft Bluesound geen kosten gespaard op de integratie van geavanceerde, innovatieve audio technologieën die razendsnelle foutloze playback leveren en maximale studio-master-opnamekwaliteit, wat resulteert in absoluut ongeëvenaarde prestatie.

 

DE TOEKOMST VAN DE MUZIEK IS SNEL.

Met behulp van de toonaangevende 1GHz ARM Cortex-9 Multi-core processors, zou je denken dat Bluesound werd ontworpen voor iets meer dan alleen audio. Bluesound’s 32-bit architectuur in combinatie met 8x oversampling, gecombineerd met onze eigen innovatieve DirectDigital ™ Amp en DAC platforms, zorgt ervoor dat uw lossless high-res muziek onberispelijk onberispelijk wordt afgespeeld, met precisie, kracht en helderheid – op elk gewenst volume.

 

ALLE MUZIEK OOIT OPGENOMEN

Krijg direct toegang tot miljoenen nummers.
Premium high-res muziekdiensten zoals TIDAL®, Spotify®, Rdio® en Qobuz® – evenals vrijwel alle andere populaire muziek diensten en internet radiostations zijn al ingebouwd. Toegang tot uw downloads en je hele iTunes-bibliotheek – of een andere USB NAS-drive die aangesloten is – allemaal zonder ooit je computer hoeven aan te zetten.

Beeld je in – Jouw muziek, op Jouw manier.

 

MAAK HIFI DRAADLOOS

Bluesound gebruikt uw draadloze thuisnetwerk. Met geavanceerde WiFi-antennes en een razendsnelle ARM Cortex A9-processors, zorgt Bluesound ervoor dat er geen onderbrekingen of vertragingen optreden in elke hoek van uw huis – zelfs bij het streamen van high-res audiobestanden. Speel je muziek perfect synchroon, of speel verschillende muziek tegelijk in verschillende kamers, het kan allemaal.

 

CONCREET:

De BlueSound Powernode 2 is niets minder dan de heruitvinding van het meest populaire audio-component van alle tijden – de geïntegreerde versterker. De Powernode 2 is in staat om zelfs de meest veeleisende professionele luidsprekers te sturen. Het is een streaming krachtpatser in een categorie op haar eigen.

Welkom in de toekomst van de HiFi.

 

Voor meer uitgebreide specificaties, bezoek de BlueSound website: BlueSound Powernode 2

Extra informatie

Kleur

Wit, Zwart

Merk