hoofdpagina

[image-carousel]

Langskomen in onze showroom?

Dat kan compleet vrijblijvend!

Jaarlijks Verlof 2016

Beste klant,
Verbinnen AV Projects is gesloten van:
09 Juli 2016 tem 01 Augustus 2016
wegens jaarlijks verlof.

Voor info kan u steeds terrecht op onze website,

www.verbinnen.be (link is external) en www.hifi-masters.be (link is external)
Prettige vakantie!

50 Jaar Verbinnen

Verbinnen Audio/Video is al 50 jaar dé specialist in hoogkwalitatieve HiFi systemen voor echte muziekliefhebbers. Ontdek ons aanbod welk ruim is en van topkwaliteit. Van een eenvoudige HiFi set tot een high performance audio systeem dedicated of zelfs een multiroomsysteem, en waarom geen echte home theater.

Onze hooggekwalificeerd team maakt er een erezaak van uw woning te verrijken met een systeem dat aan al uw wensen voldoet en waarvan u nog lang zult genieten.

Kom luisteren voor je koopt - zelfs buiten de standaard openingstijden. Als je in de winkel van Verbinnen Audio/Video komt luisteren kun je de producten in alle rust en stilte zien, horen en vergelijken, vóór je beslist. We laten je het verschil tussen twee en meerdere luidsprekers te horen. We laten je graag een aantal mogelijkheden en sets zien en horen, zodat je precies kunt bepalen wat je graag wilt hebben. Dit is niet meer dan redelijk - tenslotte is de aanschaf van apparatuur een keuze die je maakt om jarenlang plezier van te hebben.

Om te voorkomen dat je in de winkel op je beurt moet wachten bieden wij je de mogelijkheid om een afspraak voor een demonstratie of luistersessie te maken - zelfs buiten de normale openingstijden. We zorgen dan dat de apparatuur die je wilt beluisteren ter demonstratie aangesloten staat, ook zijn onze medewerkers dan beter in staat om je optimaal te adviseren.

Hebt u nog vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen. Ons uiteindelijke doel is altijd van elke klant een vriend voor het leven te maken. Wordt u de volgende?