Wij zijn dé beste in ons vak.

Wij zorgen voor kippenvel !

Hifi Masters Verbinnen is al meer dan 50 jaar uw specialist op het gebied van hoogwaardig klank en beeld.

Sinds 1964 staat Verbinnen garant voor kwaliteit, competentie en eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van audio en video. Als hifi en home cinema specialist voert Hifi Masters Verbinnen uitsluitend beroemde merken die zich excellent hebben bewezen als specialisten in iedere denkbare, exclusieve categorie. 

Het is ondertussen zes jaar geleden dat wij alle gerenommeerde hi-fi merken van het Leuvense Hifi-icoon Heremans Hifi van de Naamsestraat, opnamen in ons merken-platform. Arcam, B&W Bowers & Wilkins, NAD, Rotel, Marantz en Dali zijn maar enkele voorbeelden en hebben wij nu in ons portefeuille.

Onze goed geïnformeerde medewerkers tonen je graag alles op het gebied van mooi geluid, binnen elk budget. In een wereld met zoveel mogelijkheden helpen we je graag op weg om de juiste keuze te maken.

In onze belevingsruimte tonen we alle mogelijkheden om apparatuur een vanzelfsprekend onderdeel van je interieur te laten worden. Dat kan bijvoorbeeld ook met inbouwluidsprekers maar ook met speciaal meubilair waarin de apparaten discreet en vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt. Dat noemen wij ‘hidden installation’ !

Of misschien muziek doorheen heel je huis ? Ook in multiroomsystemen zijn wij ‘masters’. Wij demonstreren je graag hoe je je favoriete muziek kan beluisteren in alle kamers van je knusse woning.

Bij ons kan je de producten zelf zien en beluisteren vòòr je koopt. Ja, zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demo kan, waardoor keuze een evidentie worden !

 


 

[WLS id=”9742″]